Άδεια Οικοτεχνίας
Με την οικοτεχνία δίνεται η δυνατότητα στον επαγγελματία αγρότη και στα μέλη της οικογένειάς του να κάνουν παραγωγή τροφίμων, μεταποιώντας τα αγροτικά προϊόντα δικής του παραγωγής. Η έναρξη λειτουργίας μιας οικοτεχνίας τροφίμων για την παρασκευή παραδοσιακών τροφίμων, είναι πράγματι μια πρόκληση η οποία μπορεί να υποστηρίξει σε μεγάλο βαθμό μια αγροτική οικογένεια.
Επισήμανση Τροφίμων & Έλεγχος ετικέτας
Η βιομηχανία τροφίμων έχει υιοθετήσει σχήματα διατροφικής επισήμανσης, που παρέχουν συνοπτικά πληροφορίες για τη θρεπτική αξία του προϊόντος. Η σύνταξη μιας ορθής ετικέτας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την εξαγωγή του προϊόντος σας σε άλλες χώρες, εντός ή εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.
EFSA: Νέα τρόφιμα Novel Food όροι και διαδικασίες αξιολόγησης και έγκρισης
Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ, κάθε τρόφιμο που δεν είχε ευρεία κατανάλωση, πριν από τον Μάιο του 1997 θεωρείται ως νέο τρόφιμο. Η κατηγορία καλύπτει νέα τρόφιμα, τρόφιμα από νέες πηγές, νέες ουσίες που χρησιμοποιούνται στα τρόφιμα, καθώς και νέους τρόπους και τεχνολογίες για την παραγωγή τροφίμων.
Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την επιχείρησή σας.
Ομαλοποιούμε τη λειτουργία της επιχειρήσής σας, προβλέπουμε τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν για να αντιμετωπιστούν άμεσα, με στόχο την παραγωγή άριστων προϊόντων και υπηρεσιών με προστιθέμενη αξία. Χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίας συνεργασίας, εργαζόμαστε με συνέπεια και ομαδικότητα και έχουμε πάντα ως πρωταρχικό σκοπό τη συνεχή βελτίωση.