Η κα Νάτση σας συμβουλεύει για όλη τη λειτουργία της κουζίνας, του bar, του buffet, της αποθήκη, του σαλονιού σερβιρίσματος καθώς και για τη συνεργασία με τους προμηθευτές σας.
Προσδιορίζει τις βασικές ανάγκες προμηθειών του εστιατορίου και υπολογίζει το κόστος των πρώτων υλών.
Διαχειρίζεται την αποθήκη σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης και τα πρότυπα ελέγχου (απογραφές, ορισμός standards).
Παρουσιάζει το ρόλο των θέσεων προσωπικού της επιχείρησης στους εργαζομένους.
Σας καθοδηγεί ώστε να είστε σε θέση να:
• Ελέγχετε τα έσοδα και τα αποθέματα της επιχείρησης.
• Τιμολογείτε τα προϊόντα με βάση την πολιτική της επιχείρησης.
• Διαμορφώνετε τις τιμές των πιάτων για καταλόγους à la carte και table d’hôte menu.
• Προσδιορίζετε την πραγματική επαγγελματική συνείδηση που χρειάζεται ένας συνεργάτης του.
• Χειρίζεστε παράπονα και απαιτήσεις πελατών.
Παρουσιάζει τη στρατηγική διαφήμισης και προώθησης της επιχείρησης.