Άδεια Λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος
- Ενδιαφέρεσθε να ιδρύσετε ένα νέο κατάστημα - επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος;
- Θέλετε να αντικαταστήσετε την ήδη υπάρχουσα άδειά σας;
- Θέλετε να επεκτείνετε την επιχείρηση τροφίμων σας προσθέτοντας επιπλέον δραστηριότητες;
- Θέλετε να νομιμοποιήσετε τον υπαίθριο χώρο, υπόγειο, πατάρι κτλ της επιχείρησής σας;
- Θέλετε να ιδρύσετε ένα εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, εργαστήριο αρτοποιίας, εργαστήριο παραγωγής κρεατοσκευασμάτων, εργαστήριο παραγωγής ζυμαρικών κτλ και δε γνωρίζετε από πού να ξεκινήσετε; Ή ενδιαφέρεστε για ένα νέο παντοπωλείο, εστιατόριο, ιχθυοπωλείο, πρατήριο άρτου, αναψυκτήριο κτλ;
- Δυσκολεύεστε στην έκδοση άδειας από την πυροσβεστική, την πολεοδομία, το Δήμο κτλ ή δε γνωρίζετε τι επιτρέπει και τι απαγορεύει η νομοθεσία;
- Δε γνωρίζετε τι είναι η Τεχνική έκθεση που σας ζητούν από το Υγειονομικό;
Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Η τεχνολόγος τροφίμων Μαρία-Σπυριδούλα Νάτση παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως Αποθήκες Τροφίμων, Εργοστάσια Παραγωγής Τροφίμων, Χώρους Γευσιγνωσίας, Εστιατόρια, Bar, Καφετέριες, με στόχο τη συνεχή βελτίωση και τη βιωσιμότητα της επιχείρησης.
Μαζί μπορούμε να επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την επιχείρησή σας.
Ομαλοποιούμε τη λειτουργία της επιχειρήσής σας, προβλέπουμε τους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν για να αντιμετωπιστούν άμεσα, με στόχο την παραγωγή άριστων προϊόντων και υπηρεσιών με προστιθέμενη αξία. Χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίας συνεργασίας, εργαζόμαστε με συνέπεια και ομαδικότητα και έχουμε πάντα ως πρωταρχικό σκοπό τη συνεχή βελτίωση.