ISO 2200 στη βιοτεχνία κατεψυγμένων ειδών πίτσας και αρτοσκευασμάτων
5 Hotel · Μελέτες υγειονομικού ενδιαφέροντος, εφαρμογή HACCP & training
Εκπαίδευση στη διαχείριση και ασφάλεια τροφίμων με βάση το πρωτόκολλο HACCP στους εργαζομένους του ξενοδοχείου.
Σχεδίαση διατροφικής ετικέτας προϊόντος
Μελέτη υγειονομικού ενδιαφέροντος & σχεδίαση διαγράμματος ροής για εστιατόριο στην Σαντορίνη.
Μελέτη υγειονομικού ενδιαφέροντος. Εκπαίδευση στο σύστημα ποιότητας HACCP
Development of Quality Assurance System
Μελέτη υγειονομικού ενδιαφέροντος για το εστιατόριο, το μπαρ και την κουζίνα του ξενοδοχείου.
Μελέτη υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε επιμέρους τμήματα του κρεοπωλείου, μαναβικής, τυροκομικά, καταψύκτες, αποθήκες.
Mελέτη υγειονομικού ενδιαφέροντος στην καφετέρια Baristas Coffeebar.
Mελέτη υγειονομικού ενδιαφέροντος στην καφετέρια Franklin Coffee House
Μελέτη υγειονομικού ενδιαφέροντος με εφαρμογή των κανόνων HACCP στο κρεοπωλείο ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ ΛΕΣΒΟΥ (Βεμβέτσος Βασίλειος Δ.), στο Νέο Κόσμο Αττικής.
Μελέτη υγειονομικού ενδιαφέροντος στο ασιατικό εστιατόριο Beijing Express
Εφαρμογή συστήματος ποιότητας για την εταιρεία Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κλεινός