Lab Food Technology
  • Αρχική
  • ISO 22000
  • HACCP
  • ISO 9001
  • Βιομηχανία Τροφίμων
    • Επισήμανση Τροφίμων & Έλεγχος ετικέτας
    • Ανάλυση Προϊόντων
    • Νέα τρόφιμα - Novel Food: Διαδικασία Αξιολόγησης & Έγκρισης
    • Άδεια Οικοτεχνίας
    • Κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας εφεύρεσης ή νέου τροφίμου
    • Συμβουλευτική Εξαγωγών Ελληνικών Προϊόντων στις ΗΠΑ
  • Επιχειρήσεις ΥΕ
    • Σύμβουλος Επιχειρήσεων
    • Έκδοση Άδειας Λειτουργίας ΥΕ
    • Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων (ΗΜΑ)
    • Επικαιροποίηση Μενού Εστιατορίου
    • Θεώρηση Βιβλίου Καπνίσματος
  • Βιογραφικό
  • Συνεργάτες
  • Επικοινωνία
  • Ελληνικά
  • English (United Kingdom)
Lab Food Technology
  • Αρχική
  • ISO 22000
  • HACCP
  • ISO 9001
  • Βιομηχανία Τροφίμων
    • Επισήμανση Τροφίμων & Έλεγχος ετικέτας
    • Ανάλυση Προϊόντων
    • Νέα τρόφιμα - Novel Food: Διαδικασία Αξιολόγησης & Έγκρισης
    • Άδεια Οικοτεχνίας
    • Κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας εφεύρεσης ή νέου τροφίμου
    • Συμβουλευτική Εξαγωγών Ελληνικών Προϊόντων στις ΗΠΑ
  • Επιχειρήσεις ΥΕ
    • Σύμβουλος Επιχειρήσεων
    • Έκδοση Άδειας Λειτουργίας ΥΕ
    • Ηλεκτρονικό Μητρώο Αποβλήτων (ΗΜΑ)
    • Επικαιροποίηση Μενού Εστιατορίου
    • Θεώρηση Βιβλίου Καπνίσματος
  • Βιογραφικό
  • Συνεργάτες
  • Επικοινωνία

Συνεργάτες

Buon Gusto

ISO 2200 στη βιοτεχνία κατεψυγμένων ειδών πίτσας και αρτοσκευασμάτων

Domotel Xenia Volos

5 Hotel · Μελέτες υγειονομικού ενδιαφέροντος, εφαρμογή HACCP & training

Domes Aulūs Zante, Autograph Collection

5 Hotel · Μελέτες υγειονομικού ενδιαφέροντος, εφαρμογή HACCP & training

Domes Miramare, a Luxury Collection Resort, Corfu

5 Hotel · Μελέτες υγειονομικού ενδιαφέροντος, εφαρμογή HACCP & training

O2 Suites Glyfada
O2 Suites Glyfada

O2 Suites Glyfada

Εκπαίδευση στη διαχείριση και ασφάλεια τροφίμων με βάση το πρωτόκολλο HACCP στους εργαζομένους του ξενοδοχείου.

Drip bag
Drip bag

Drip bag

Σχεδίαση διατροφικής ετικέτας προϊόντος

Triana Tavern
Triana Tavern

Triana Tavern

Μελέτη υγειονομικού ενδιαφέροντος & σχεδίαση διαγράμματος ροής για εστιατόριο στην Σαντορίνη.

This is loco
This is loco

This is loco

Μελέτη υγειονομικού ενδιαφέροντος. Εκπαίδευση στο σύστημα ποιότητας HACCP

Charlina Restaurant - Cafe
Charlina Restaurant - Cafe

Charlina Restaurant - Cafe

Development of Quality Assurance System

Domes of Corfu Hotel
Domes of Corfu Hotel

Domes of Corfu Hotel

Μελέτη υγειονομικού ενδιαφέροντος για το εστιατόριο, το μπαρ και την κουζίνα του ξενοδοχείου.

ΑΒ Βασιλόπουλος

Μελέτη υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε επιμέρους τμήματα του κρεοπωλείου, μαναβικής, τυροκομικά, καταψύκτες, αποθήκες.

Baristas Coffeebar

Mελέτη υγειονομικού ενδιαφέροντος στην καφετέρια Baristas Coffeebar.

Franklin Coffee House

Mελέτη υγειονομικού ενδιαφέροντος στην καφετέρια Franklin Coffee House

Κρεοπωλείο Μανταμάδος Λέσβου

Μελέτη υγειονομικού ενδιαφέροντος με εφαρμογή των κανόνων HACCP στο κρεοπωλείο ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ ΛΕΣΒΟΥ (Βεμβέτσος Βασίλειος Δ.), στο Νέο Κόσμο Αττικής.

Εστιατόριο Beijing Express

Μελέτη υγειονομικού ενδιαφέροντος στο ασιατικό εστιατόριο Beijing Express

Νερό Κλεινός

Εφαρμογή συστήματος ποιότητας για την εταιρεία Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κλεινός

Copyright © Νάτση Μαρία-Σπυριδούλα. Με επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος.

designed & hosted by 32bit.gr