×
Αρχική
ISO 22000
HACCP
ISO 9001
Βιομηχανία Τροφίμων
Επισήμανση Τροφίμων & Έλεγχος ετικέτας
Ανάλυση Προϊόντων
Νέα τρόφιμα - Novel Food: Διαδικασία Αξιολόγησης & Έγκρισης
Άδεια Οικοτεχνίας
Κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας εφεύρεσης ή νέου τροφίμου
Συμβουλευτική Εξαγωγών Ελληνικών Προϊόντων στις ΗΠΑ
Επιχειρήσεις ΥΕ
Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Έκδοση Άδειας Λειτουργίας ΥΕ
Επικαιροποίηση Μενού Εστιατορίου
Θεώρηση Βιβλίου Καπνίσματος
Βιογραφικό
Συνεργάτες
Επικοινωνία
Αρχική
ISO 22000
HACCP
ISO 9001
Βιομηχανία Τροφίμων
Επισήμανση Τροφίμων & Έλεγχος ετικέτας
Ανάλυση Προϊόντων
Νέα τρόφιμα - Novel Food: Διαδικασία Αξιολόγησης & Έγκρισης
Άδεια Οικοτεχνίας
Κατοχύρωση ευρεσιτεχνίας εφεύρεσης ή νέου τροφίμου
Συμβουλευτική Εξαγωγών Ελληνικών Προϊόντων στις ΗΠΑ
Επιχειρήσεις ΥΕ
Σύμβουλος Επιχειρήσεων
Έκδοση Άδειας Λειτουργίας ΥΕ
Επικαιροποίηση Μενού Εστιατορίου
Θεώρηση Βιβλίου Καπνίσματος
Βιογραφικό
Συνεργάτες
Επικοινωνία
LAB FOOD TECHNOLOGY
Μελέτη & Ανάπτυξη Συστημάτων Διασφάλισης Ποιότητας Υγειονομικού Ενδιαφέροντος
ISO 22000, HACCP, ISO 9001
Αποστολή email
*
Υποχρεωτικό πεδίο
Όνομα
*
Email
*
Θέμα
*
Μήνυμα
*
Αποστολή Μηνύματος
Επικοινωνία
Νάτση Μαρία - Σπυριδούλα
Τεχνολόγος Τροφίμων
Λάρισα
ΤΗΛΕΦΩΝΑ
2410551555
6973854414
EMAIL
maria.spiridoula.natsi@gmail.com
SOCIAL MEDIA